Герцогиня відвідала Університет Дербі \ фото REUTERS

Візит Кейт Міддлтон до цього навчального закладу був з метою дізнатися про те, як вплинула пандемія на життя студентів і, як підтримують їхнє психічне здоров'я. 

Читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми взяли участь в акції на підтримку лікарів (фото, відео)

Кетрін зустрілася із декількома студентками-першокурсницями, які розповіли їй про те, як складно було залишатися без зустрічей з рідними і друзями в період пандемії. Також герцогиня зустрілася з майбутніми медсестрами, які розповіли їй про те, як важливо дбати не тільки про фізичний, але і психічний добробут пацієнтів, які через вірус виявляються ізольованими від рідних і близьких. 

Відео дня

На зустріч 38-річна герцогиня Кембриджська приїхала в красивому аутфіті. На ній було довге пальто і блакитний джемпер від Massimo Dutti, а також класичні чорні штани з високою талією, поясом і стрілками, які Кетрін взула замшеві туфлі-човники на стійких підборах. З прикрас на Кейт був золотий браслет, сережки і підвіска від All The Falling Stars. 

На зустріч 38-річна герцогиня Кембриджська прибула в красивому аутфіті \ фото REUTERS

У герцогині було гарно укладене волосся в об'ємну зачіску, а на обличчі легкий денний макіяж. Також вона в'язяла з собою парасольку, оскільки в Лондоні була дощова погода.

Останнім часом Кетрін подобається бренд Massimo Dutti. Наприклад, у вузьких джинсах від цієї марки герцогиня приїжджала на зустріч з лондонськими скаутами минулого тижня. Тоді вона поєднувала їх з блакитною сорочкою і жилеткою, передає ТСН.

Останнім часом Кетрін подобається бренд Massimo Dutti \ фото REUTERS

Новини по темі