Колишній чоловік купив МакЅим квартиру / фото instagram.com/maksimartist

Відома російська співачка МакЅим (справжнє ім'я – Марина Максимова) отримала у подарунок від колишнього чоловіка, бізнесмена Антона Петрова квартиру в московському елітному комплексі "Тріумф Палас" за 2,7 мільйона доларів.

Про це пише kp.ru з посиланням на джерела.

Зазначається, що Петров також оплатив їй елітну палату в лікарні, коли співачка боролася з коронавірусом та перебувала у комі. Крім того, за даними інсайдерів, він же купив МакЅим білий автомобіль Maybach й найняв їй особистого водія.

Відео дня

Таким чином Петров намагається загладити свою провину за зраду. Відомо, що у 2015 році бізнесмен кинув її заради іншої, коли співачка була вагітна їхньою донькою.

Читайте також"На все життя": фанів шокував шрам на тілі МакЅим, яка пролежала місяць у комі (фото)Сама артистка в інтерв'ю стверджувала, що шикарну квартиру у Москві вона купила собі сама за зароблені гроші, а авто – презент від багатого залицяльника.

"Мій чоловік заможний, але я ніколи не змогла б жити за чужий рахунок", – говорила вона.

Однак, інсайдери стверджують, що у Максимової немає нового бойфренда.

Нагадаємо, 16 червня 2021-го МакЅим госпіталізували з діагнозом "пневмонія з сильним ураженням легенів і низькою сатурацією". Через пару днів її ввели в стан штучної коми. А виписали співачку з лікарні 13 серпня.

Вас також можуть зацікавити новини: