З жорсткою критикою путіністів виступив засновник групи "земляни" / фото УНІАН, Микола Лазаренко

У Росії "накинулися" на путініста Олега Газманова, який активно прославляє кремлівський режим і підтримує повномасштабну війну проти України. "Дісталося" і ще одному артисту, продюсеру Ігорю Матвієнку, який теж прославляє окупантів.

З жорсткою критикою путіністів виступив засновник групи "Земляне" Володимир Кисельов. Продюсер виступив на конференції в Петербурзі, а фрагмент його гнівної тиради потрапив на відео. Він підтримує війну, але вважає, що це потрібно робити безкоштовно.

Його обурило, що Газманов бере гроші за свої "патріотичні" пісні. За словами Кисельова, Кобзон "перекинувся б у труні", якби таке побачив.

"Коли ми дізнаємося, що наші народні артисти, такі як Матвієнко і Газманов, отримують гроші за написання патріотичних пісень... Мені здається, що в цей момент Кобзон повинен перекинутися в труні. Бо уявити Кобзона, який отримує гроші за свій патріотизм - це нонсенс", - заявив Кисельов.

Реакція мережі

Сварка між путіністами насмішила навіть росіян. Вони жартують, що тепер спостерігають за "павуками у банці", які не можуть поділити гроші з російського бюджету. Користувачі, обговорюючи відео в Telegram-каналах, пишуть:

  • "О, пішла бійка павуків в банці, по-нашому стінка на стінку. Бійка буде божевільна за бюджетні гроші"
  • Газманов завжди був жадібний до грошей і йшов в ногу з Лужковим. Дуже посередній музикант. Патріотизм Газманова дутий, це лише спосіб заробляння грошей"
  • "Мало його цькують, мало! Гнати мітлою і Газманова, і всіх продажних патріотів".

Що Газманов говорить про війну в Україні

Путініст відкрито підтримує кремлівський режим. Газманов виступає на пропагандистських концертах і прославляє окупантів. На одному з "шабашів" в Лужниках він насмішив мережу тим, що заклеїв логотип Prada на пуховику. Бренд вийшов з РФ, проте артист вирішив носити куртку і далі.

Крім цього, нещодавно Газманов накинувся на Аллу Пугачову за її позицію. Він заявив про" розчарування", адже Примадонна не підтримала путінську агресію.

Вас також можуть зацікавити новини: