Вова Дантес і Даша Кацуріна / скріншот

Нещодавно український музикант Володимир Дантес і ресторатор Даша Кацуріна публічно зізналися один одному в коханні. Пізніше вони показали солодкий поцілунок на підлозі у вітальні, а сам Дантес навіть пожартував про їхній секс.

Екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла, чи дійсно між Володимиром Дантесом і Дашею Кацуріною виникло кохання, або це всього лише помста колишнім - Наді Дорофєєвій і Міші Кацуріну, які після своїх розлучень заявили про роман.

"Це картинка для телевізора (у Дантеса і Кацуріної, - УНІАН). А ось у Наді і Міші справжні почуття", - сказала екстрасенс в програмі "Таня+".

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва відреагувала на зізнання Володимира і Даші. Вона натякнула на те, що їхній роман - це хайп.

"Hype - шум, ажіотаж, кричуща реклама і в тому числі обман, збудження (емоційне) і т.д. Важливо, що хайп навколо розводять чогось або когось актуального на даний момент", - написала Дорофєєва.

Також вона зізналася, що намагалася врятувати стосунки з Дантесом. Для цього вони навіть їздили в Мексику, але зрозуміли, що живуть вже як друзі, а не як чоловік і дружина.

Вас також можуть зацікавити новини: