За словами Сєрги, Яма міг би якось впливати на свою аудиторію / скриншоти

Співак Коля Сєрга, який пішов захищати Україну у перші дні повномасштабної війни, гнівно засудив хореографа Влада Яму. Він зазначив, що раніше не слідкував за життям танцюриста, проте нині вважає його вчинки неправильними.

За словами Сєрги, Яма міг би якось впливати на свою аудиторію. А він не став цього робити.

"Влад Яма. Я взагалі не слідкував ніколи за ним. Тому я не можу сказати, що він вразив чи не вразив. Ну, дурень. М*дак навіть! Ну так, бо він впливає на аудиторію, на реакції, просто немає впливу на аудиторію", - зазначив співак в інтерв'ю для YouTube-каналу їPash.

Відео дня

Також Сєрга висловився щодо Потапа. За його словами, репер завжди був "попсовим" виконавцем та працював за гроші. Тому співак не сильно здивувався, коли Потап поїхав за кордон на тлі повномасштабної війни РФ проти України.

"Напевно, якби він залишився, пішов би у військо, здивував би дуже приємно. Але, маємо, що маємо", - додав Сєрга.

Окрім цього, співак висловився щодо Світлани Лободи. Сєрга пригадав нещодавній скандал у Харкові, коли артистка намагалася принизити дівчинку. Цей вчинок був поганим, зазначив співак.

"Це дуже погано, тому що вона навіть не наодинці сказали щось дівчинці, а дівчинка потім про це розказала. Вона сказала це в мікрофон. У той момент Лобода була формально лідером для цієї аудиторії, вона керує увагою аудиторії, і вона цю увагу використала для того, щоб вдарити по дівчинці, сильно вдарити", - пояснив Сєрга.

Скандал з Лободою у Харкові - що відомо

Нещодавно співачка виступала у Харкові. На її концерт прийшла дівчинка, яка була проти того, щоб Лобода співала в її місті. Із собою вона принесла плакат "Харків без Лободи". Співачку це обурило. Вона підійшла до дівчинки та публічно її принизила. Після цього Лобода спробувала вибачитися, проте у мережі слова зірки сприйняли вкрай негативно.

Вас також можуть зацікавити новини: