Концерт відомої українки в Росії опинився під загрозою зриву

Співачка Анна Асті родом із Черкас продовжує жити і працювати в Росії. Нещодавно у неї відбувся концерт у Волгограді, проте глядачі не оцінили її виступ.

За даними пропагадистських ЗМІ, Асті постійно бігала перевдягатися, практично не взаємодіяла з публікою, багато говорила та інше, тому просто посеред концерту люди почали розвертатися і виходити із залу.

"Енергетики, драйву, вогню не було. Атмосферу довелося створювати самостійно. Вона дуже багато пустословила. Про Волгоград сказала, що наше місто дуже спекотне і ми молодці, що вистояли чергу", - кажуть відвідувачі.

Відео дня

Цікаво, що на її концерті трапилася бійка. У бій вступили дві жінки, які не змогли поділити місце.

"Жінка хотіла пролізти до сцени, а інша відповіла їй: "Ні, я прийшла сюди раніше, нікуди ти не пролізеш, стій, де стоїш". Але жінка не послухала її, а інша схопила за волосся і відтягнула. Поруч стояв чоловік і весь концерт спостерігав за ними. Потім не витримав, повернувся до них, і такий: "Та як же ви..." - заявили глядачі.

Нагадаємо, в Анни Асті виявили рідкісне захворювання - хворобу Келлера другого ступеня. Як повідомляють росЗМІ, ця хвороба провокує дегенеративні зміни в кістках стоп.

Вас також можуть зацікавити новини: