Кіркоров продовжив концерт після інциденту / скріншот YouTube

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров зіткнувся зі спробою зриву концерту в Туреччині. Як повідомляють росЗМІ, невідомий чоловік підбіг до сцени і висмикнув апаратуру прямо під час виступу.

Однак прихильника злочинного режиму Кремля це не зупинило. Він продовжив виступ. Перед тим, як знову розважати публіку, він прямо зі сцени видав цинічну промову.

"Ми воюємо відкрито і чесно піснями. І якщо ми "палимо", то тільки залпом любові великої до всіх. І я, як народний артист Росії, вам з повною відповідальністю про це кажу. Ми співали і будемо співати. Не на зло, а на біс", - сказав путініст.

Варто відзначити, що Туреччина вже неодноразово приймала у себе артистів, які підтримали війну в Україні. Днями там виступив Кіркоров, а нещодавно там побувала Ані Лорак. 

Всупереч бунту українців і їхнім спробам зірвати концерт зрадниці, він все ж відбувся. Лорак вийшла на сцену, однак не в тому готелі, де раніше анонсувала концерт.

Пізніше українці "розпекли" її в мережі. Одні називали Лорак "продажною", інші відзначали, що про неї вже навіть не варто й говорити.

Вас також можуть зацікавити новини: