Бред Пітт з віком не втрачає харизми / фото instagram.com/bradpittofflcial/

Голлівудський актор Бред Пітт вперше офіційно підтвердив роман із фітнес-тренеркою Інес де Рамон, яка значно молодша за нього. У них тридцять років різниці.

Відомо, що пара разом відвідала щорічний гала-концерт Art+Film LACMA в Лос-Анджелесі. Перед об'єктивами фотокамер Пітт з новою обраницею не квапився позувати. Уважні папарацці пишуть про те, що зірки поводилися як закохана пара та мило спілкувалися з іншими гостями події.

"Бред і його дівчина мали вигляд дуже закоханої пари. Сміялися та жартували з усіма навколо. Здавалося, вони добре проводили час", - розповів інсайдер.

Відео дня
Інес є фаховим фітнес-тренером / instagram.com/inesdrm_brasil/

Варто сказати, що Інес де Рамон займається дизайном ювелірних виробів, а також цікавиться фітнесом та нутриціологією. Вона ділиться своїми знаннями з багатьма відомими особистостями та заможними жінками.

Західні таблоїди писали, що Інес закінчила елітну американську школу, а згодом отримала у Женевському університеті ступінь бакалавра у галузі бізнес-адміністрування. Проте згодом знаменитість кардинально поміняла вектор своєї діяльності.

Коротко про минулі романи Бреда Пітта

Нагадаємо, що Бред Пітт був одружений із Дженніфер Еністон. До речі, колишнє подружжя залишилось у хороших стосунках після розлучення.

Значно складнішими були стосунки у нього у шлюбі з Анджеліною Джолі, з якою після розлучення Бред не міг поділити спільний виноробний бізнес. До слова, у Бреда Пітта є шестеро дітей від шлюбу з Анджеліною Джолі - троє біологічних дітей і троє усиновлених.

Раніше УНІАН писав, що Бред Пітт знову готуєтся стати батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: