Ксенія Мішина з Еллертом, сином і мамою / фото instagram.com/misha.k.ua/

У п'ятницю, 18 червня, Ксенії Мішиній виповнилося 32 роки. З нагоди дня народження екс-холостячка влаштувала пишне святкування в Балаклаві, в Криму. На святкування до окупованого півострова вона привезла сина Платона та коханого Олександра Еллерта.

Зазначимо, що Ксенія Мішина народилась і виросла в Севастополі. Там досі мешкає мама зірки Наталія, яку вона навідує вкрай рідко. З нагоди 32-річчя іменинниця відправилась на окупований півострів й організувала гучну вечірку в ресторанному комплексі в Балаклаві і поділилась знімками на своїй сторінці в Instagram.

На святкування вона запросила багато подруг з Криму, маму, 9-річного сина Платона й переможця "Холостячки" Олександра Еллерта. Після застілля й фотосесії на тлі Кримських гір Ксенія Мішина з гостями повернулась до Севастополя, де друзі влаштували її обранцю екскурсію вечірнім містом. 

Відео дня

Читайте також"У нас непростий шлях": Ксенія Мішина розповіла про стосунки з Еллертом

Зазначимо, чи не вперше "холостячка" поділилася фото, на якому постала разом з коханим, мамою і сином. Сім'я позувала на літній терасі закладу, в якому відбулося пишне святкування. Ксенія Мішина, Олександр Еллерт і Платон кумедно позували на камеру, тоді як мама зірки була стриманою. 

"Свій новий рік я оголошую роком любові, сім'ї, єднання і прагнення зробити щасливими і світлими життя інших. Кохаю! Цілу! Ваша 32-річна Мішина", – написала акторка. 

Вас також можуть зацікавити новини