Ярослава Притула / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, яка виступає під псевдонімом SLAVIA, привітала українців зі святом Водохреща знімком у купальнику на Кубі.

Фото вона опублікувала у своєму Instagram.

"Я людина літа і тепла. Люблю ніжитися на сонечку і загартовуватися в теплому океані. Ніякої ополонки! З Водохрещам! Сьогодні одягнула вишите плаття (за кордон завжди беру вишиванку), щоб зробити фотосесію для Водохреща. Фото вийшли такі красиві, що я вирішила притримати їх для обкладинки нового треку, який скоро вийде", – зазначила вона у підписі до знімка.

"Така красива", "Красуня", "Класна", "Дзідзьо, куди ж ти дивився, щоб просвистати таку красу?", "Спокуслива квіточка", "Ось колись пощастило Дзідзьо – бачити оголеною таку красуню", – відреагували підписники.

Екс-дружина Дзідзьо / фото instagram.com/slavia_official

Читайте також"Я закохався": екс-дружина Дзідзьо полетіла на Кубу та дражниться фото у купальникуДзідзьо та SLAVIA: розлучення

У квітні минулого року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

У мережі тим часом поширювалися чутки, що саме Цибульська вплинула на рішення про їх розлучення. Сама вона їх всіляко спростовувала.

Вас також можуть зацікавити новини: