Ведуча показала, який має нині вигляд / скриншот 

Відома блогерка та телеведуча Леся Нікітюк відверто розповіла про свою вагу. Зірка стежить за фігурою та займається спортом, втім нерідко демонструє у Stories свої не завжди "дієтичні" кулінарні шедеври.

Як виявилося, нині Нікітюк важить 65 кг. Такі цифри на вагах вона бачить вперше. Ведуча показала, який має нині вигляд.

Для нового фото вона позувала у спокусливій чорній сукні. Нікітюк часто обирає стильні образи, які підкреслюють її фігуру.

Відео дня
Леся Нікітюк розкрила свою реальну вагу

Окрім цього, згодом ведуча показала фрагмент нової фотосесії. Нікітюк позувала у коротенькому топі та міні-спідниці. Вона приміряла високі підбори та демонструвала довгі ніжки.

Нові фото Лесі Нікітюк / скриншот

Сама ведуча, судячи з усього, задоволена своєю вагою. Вона не приховує фігуру та сміливо демонструє плаский животик на камеру.

Леся Нікітюк - останні новини

Нагадаємо, нещодавно Нікітюк захопила "берізкою" у колготках. Вона приміряла сміливий образ та показала гнучкість. Окрім цього, ведуча спробувала захистити нового колегу на шоу "Хто зверху" від хейтерів. Нікітюк закликала коментаторів не ненавидіти Богдана Шелудяка, який замінив Сергія Притулу.

А нещодавно ведуча довела фанів до сліз. Нікітюк зустрілася з онкохворою дівчинкою у лікарні. Вона зробила їй подарунок, а також заявила, що їй було дуже боляче дивитися в очі дитині.

Вас також можуть зацікавити новини: