Нікітюк стежить за фігурою, вона може похизуватися струнким тілом та підтягнутими формами / фото instagram Нікітюк

Блогерка та телеведуча Леся Нікітюк захопила мережу. Вона показала нове відео зі своїм колегою Богданом Шелудяком. Для фотосесії ведуча приміряла декілька образів, проте фанів більш за все вразив її відвертий наряд - чорне боді та колготки зі "леопардовим" принтом.

У цьому наряді Нікітюк зробила "берізку". Вона високо задерла ніжки, довжину яких підкреслили чорні туфлі на високих підборах. 

Нікітюк захопила "берізкою" у колготках / скриншот

Ведуча добре трималася та стояла у "берізці", поки її фотографували. Помітно, що Нікітюк стежить за фігурою, вона може похизуватися струнким тілом та підтягнутими формами.

Шанувальники "засипали" Нікітюк компліментами. Вони зазначили, що вже довго чекали на появу ведучої на телебаченні. Нещодавно вона почала зніматися у новому сезоні шоу "Хто зверху". Коментатори пишуть:

  • "Ці ніжки найкращі"
  • "Ви зводите з розуму"
  • "Леся, ти крута!".

Втім, цим відео Нікітюк хотіла показати не тільки свої ніжки. Вона закликала глядачів не "хейтити" нового ведучого шоу. Богдан Шелудяк замінив Сергія Притулу, проте це сподобалося не усім фанам.

"Він хороший. І я колись була на його місці, тому добре розумію, як важко бути на місці того, до кого всі звикли і полюбили. Хейт, образи, фрази на кшталт "поверніть Притулу" будуть. Але ви звикнете. Приймете і полюбите", - написала Нікітюк, захищаючи колегу.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Нікітюк змінила імідж. Вона "підірвала" мережу новою зачіскою.

Вас також можуть зацікавити новини: