Лілія Ребрик влаштувала справжнє свято для доньки / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча, акторка Лілія Ребрик показала, як пройшло день народження її середньої доньки Поліни. Дівчинці 30 квітня виповнилося 6 років.

Лілія Ребрик організувала для донечки справжнє свято. На святкування були присутні друзі іменинниці. Вечірка повністю була у рожевих кольорах. Одяг, декор та торт були саме у цих відтінках. 

Ведуча запросила на святкування аніматорів, які розважали дітей. Разом з гостями вони танцювали, співали, гралися. Аніматори розмалювали обличчя хлопчиків та дівчаток різними візерунками.

Відео дня
Скріншот Instagram

Поліна також отримала великий святковий торт у стилі "Барбі". Дівчинка задувала свічки і загадувала бажання. Ведуча каже, що зараз у дітей одна мрія на всіх.

"Бажання зараз у всіх дітей одне", - написала Лілія Ребрик.

Скріншот Instagram

Зіркова сім'я та друзі іменинниці позувала біля фотозони, яка також була виконана у рожевих відтінках. Вона була прикрашена різними кульками, а в центрі була упаковка для ляльок "Барбі". 

Ще однією розвагою для дівчинки була піньята з солодощами, яку вона майстерно розбивала. Піньята була у формі лаку для нігтів. До слова, Лілія Ребрик подарувала Поліні рожеві бездротові навушники.

Скріншот Instagram

Зазначимо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий виховують трьох дітей. У подружжя народилася дівчинка Діана та Поліна, а в березні 2024 року зіркова пара втретє стала батьками. Ведуча народила дівчинку, яку назвали Адель.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик кардинально змінила зачіску після пологів.

Вас також можуть зацікавити новини: