Мадонну хочуть засудити через затримку концерту / Фото Скріншот Instagram

Легендарну американську співачку Мадонну, яка раніше склала заповіт на тлі важкої хвороби, шанувальники звинуватили у непунктуальності. Фани поп-діви подали позов до суду на зірку через її запізнення на концерт у Брукліні.

Як пише видання People, двоє фанів співачки розповіли, що концерт в Брукліні мав розпочатися о 20:30, однак Мадонна спізнилася. Відтак свій виступ зірка розпочала на дві години пізніше, о 22:30.

За словами відвідувачів концерту, вони розраховували на інше ставлення співачки до своїх шанувальників, і якби знали, що концерт розпочнеться із запізненням, то взагалі б не прийшли на нього.

Відео дня

Вони подали позов до суду на Мадонну, у якому звинуватили її у "використанні неправдивої реклами та введенні глядачів в оману".

Команда артистки вже встигла відреагувати на інцидент. Представники зірки припустили, що частина відвідувачів залишила концерт після першої години ночі, тому що наступного дня їм потрібно було на роботу.

Мадонна потрапила у черговий скандал: фани зірки подали на неї до суду

Юристи співачки наголосили, що затримка виступу не є підставою для судового позову. Ба більше, адвокати подали заяву на відхилення позову. За їхніми словами, зазначений час у квитку – це лише дані про запуск гостей до майданчика. Лише після того, як усі відвідувачі зберуться, починається концерт.

"Розумний відвідувач концерту зрозуміє, що двері закладу відчиняться у вказаний час або раніше. Після цього один або кілька виступів на розігріві, поки глядачі прибувають і йдуть на свої місця. Вже після того на сцену виходить головний артист", - заявили юристи.

Нагадаємо, раніше Мадонна на концерті загорнулася у прапор України.

Вас також можуть зацікавити новини: