Мадонна познайомилася з екс-коханим через свого сина / Скріншот Instagram

Американська попдіва Мадонна, яка раніше потрапила у скандал, розійшлася за своїм 30-річним бойфрендом – боксером Джошем Поппером. Пара була у стосунках рік.

Виконавиця познайомилася з екс-кохани, молодшим від неї на 35 років, через свого сина Девіда. Він брав у Джоша уроки боксу. Як повідомив інсайдер виданню The Sun, співачка та боксер розірвали стосунки після грандіозного туру артистки. Мадонна розповіла своїм друзям, що після розставання вона знову самотня.

"Мадонна не бачила Джоша місяцями, тому що її графік був дуже насиченим. Стосунки просто зійшли нанівець. Насправді немає ніякої ворожнечі, вони все ще кохають один одного", – поділився інсайдер.

Відео дня
Мадонна і Джош Поппер / Скріншот Instagram

Він розповів, що попри кохання, Мадонна і Поппер охололи один до одного і не планують відновлювати стосунки. Водночас боксер підтримав співачку, коли вона опинилася в лікарні через інфекцію у минулому році. Їхні почуття були щирими. Також Джош поїхав разом з артисткою та її сім'єю до Португалії, де вони відзначали день народження зірки. За кордоном спортсмен отримав схвалення від старшого сина Мадонни Рокко Річі.

Востаннє боксер згадував кохану у своїх соцмережах на День святого Валентина. Він опублікував світлину з попдівою.

Нагадаємо, раніше Мадонна склала заповіт на тлі важкої хвороби. Співачка не планує залишити все своє майно дітям.

Вас також можуть зацікавити новини: