Хлопчик до повномасштабної війни мешкав на Київщині / коллаж з фото: фан-акаунт Скрябіна в instagram, скриншот

Маленький українець Леонард Буша, який вже відомий у мережі, змусив користувачів ридати. Він заспівав хіт Кузьми Скрябіна - щемливу пісню "Мам", у якій артист звертається до найріднішої у світі людини.

На відео, яке з'явилося у TikTok-акаунті родини хлопчика, він сидів під деревом та співав рядки з пісні. Помітно, що він старався не забути слова та навіть слідкував за тим, аби не збитися. 

Щемливе відео з маленьким українцем потішило користувачів мережі. Одні пишуть, що пишаються хлопчиком та його талантами. Інші визнають, що не можуть стримати сльози. Також коментатори пишуть:

  • "Лео обов'язково буде відомим виконавцем з таким слухом, неймовірною харизмою та шаленою пам'яттю"
  • "Виступили сльози. Так проникливо, душевно та щиро співає Лео. Кузьма назавжди в наших серцях"
  • "Одна з найулюбленіших пісень і один з найкращих і найщиріших хлопчиків"
  • "Дякуємо за чудове виконання і пам'ять про видатного українця"
  • "Маленьке диво. Хочеться обійняти його це маленьке пташеня, яке так швидко росте і дорослішає. Молодець! Сонячний і дуже теплий хлопчик".

Маленький українець заспівав хіт Скрябіна про маму - відео

Що відомо про хлопчика, який став зіркою TikTok

Минулого року Лео став зіркою мережі, коли заспівав пісні "Ой, у лузі червона калина". Відео з хлопчиком стало "вірусним", після цього журналісти познайомилися з родиною дитини. 

Лео разом зі старшим братом, а також з татом й матір'ю, жив в Ірпені. На початку повномасштабної війни РФ проти України уся родина евакуювалася. Хлопчик розповідав, що розуміє, чому так сталося. У свої 3,5 років дитина вже знала, що таке війна та вибухи.

Вас також можуть зацікавити новини: