MARUV хоче повернутися в Україну, але за однієї умови: блогер розкрив план співачки

Артистка поки що не вирішила, що робитиме далі.

Співачка MARUV (Анна Корсун), яка майже зникла "з радарів" після початку повномасштабної війни РФ проти України, нічого не говорить про російську агресію. Втім, багатьох цікавить, чому ж вона мовчить.

Блогер Богдан Беспалов стверджує, що отримав інсайд від людей, які знайомі з MARUV та її чоловіком Олександром Корсуном. Анонімні джерела розповіли про плани співачки та стверджують, що її обранець ділився із ними відвертими думками.

"Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну", - зачитав повідомлення від інсайдерів Беспалов.

Джерела заявили, що MARUV народжувала дитину у Києві, і це було не просто так. Співачку дійсно бачили у пологовому будинку столиці влітку 2022 року. За інформацією інсайдерів, Корсун вирішила народжувати в Україні, аби потім мати можливість повернутися на батьківщину.

"Народжували саме в Києві, аби у разі перемоги України сказати, що вони - не зрадники, і мовчали, бо піклувалися про безпеку дитини. Якщо зрозуміють, що з Україною не складеться, то їм краще повернутися до Москви і почати все з початку", - додали інсайдери.

За їхніми словами, MARUV не розірвала контракт з російським лейблом, а тому має можливість продовжувати кар'єру на території країни-агресорки. Втім, чоловік співачки також розглядає можливість залишитися в ОАЕ, де вони нібито мешкають і зараз.

"Їм не важливо, гривні чи рублі. На їхню думку, війна РФ проти України - брудні ігри", - цитує повідомлення від інсайдерів Беспалов.

Куди зникла MARUV 

Співачка, яка народилася у Дніпропетровській області, виступала та мешкала в РФ, до повномасштабної війни вона випускала пісні з росіянами, такі як путініст Філіп Кіркоров. Після 24 лютого 2022 року вона мовчала про війну.

Лише восени Корсун з'явилася у соцмережах. Втім, тоді вона нічого не сказала про російську агресію, замість цього від імені співачки повідомлялося, що вона та її дитина "знаходяться у безпечному місці". Українці обурюються тим, що артистка і далі мовчить про війну, вони критикують поведінку співачки та вважають її "бридкою". Окрім цього, на початку квітня стало відомо, що MARUV "відривається" у Туреччині, поки українці страждають від війни.

Вас також можуть зацікавити новини: