Меловін відзначає 27-річчя / прес-служба

Сьогодні, 11 квітня, співак Melovin відзначає своє 27-річчя. На честь свята УНІАН вирішив розповісти про артиста маловідомі факти, про які багато хто з вас міг навіть не здогадуватися.

  1. Артист у дитинстві

Як розповів Melovin у коментарі УНІАН, він з дитинства так мріяв про сцену, що за допомогою столу і скатертини, він її будував. Скатертина - була кулісою, димом - целофановий пакет, а прожекторами, приклеєними на пластилін під столом по кутах, були брелоки з ліхтариками. Першими глядачами були його іграшки.

прес-служба
  1. Знайомство з Жаном Полем Готьє

Жан Поль Готьє підійшов познайомитися з Melovin і висловити свої враження після його виступу на "Євробаченні" 2018 року в Португалії. А режисер-хореограф Леді Гаги є підписником Меловіна на сторінці в Інстаграмі.

Відео дня
  1. Сенс життя

З 4-річного віку, коли бабуся подарувала Меловіну музичну скриньку, куплену на базарі, де звучала "До Елізи" Бетховена, музика стала сенсом життя співака.

прес-служба
  1. Уперше знявся оголеним

У день свого 27-річчя Melovin представив кліп на пісню "Dreamer". У новій відеороботі артист продемонстрував шлях власного внутрішнього мрійника від народження і до... А заради втілення власного задуму, йому довелося подолати страхи і вперше постати перед камерами оголеним.

прес-служба
  1. Пародія на Зеленського

Артист вміє пародіювати голос президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше представник Швейцарії на "Євробаченні-2024" довів до мурашок своїм виконанням пісні "Teresa & Maria".

Вас також можуть зацікавити новини: