Володимир і Олена Зеленські на інтерв'ю для CNN / Скріншот

Олена і Володимир Зеленські дали інтерв'ю американській телекомпанії CNN. У ході розмови ведуча запитала у подружжя про те, чим вони один одного підтримують у такий непростий час. Президент відповів, що вважає свою дружину не тільки коханням, а й найкращим другом, джерелом енергії. 

Також Володимир поскаржився, що вона не готує йому сніданки:

"Це моє кохання. Це мій найкращий друг. Це моя енергія. Я хотів відповісти на ваше запитання з самого початку, коли Олена розповідала, як готує сніданок для дітей вранці, як готує одяг для них. І я хотів сказати, що у мене немає такої можливості - ніхто не готує мені сніданки. Я маю на увазі, що у нас складний період". 

Ведуча уточнила, чи пов'язаний цей складний період з тим, що зараз подружжя живе окремо. Володимир Зеленський відповів ствердно. 

Зазначимо, що Зеленські розповіли CNN про поточну ситуацію в Україні. Ось як глава держави прокоментував це інтерв'ю:

"Україна не починала цю війну. Але українське суспільство, об'єднавшись, показало приклад згуртованості і опору. В інтерв'ю CNN ми відверто розповіли про те, що дає сили прокидатися з ранку і надихає рухатися далі. Зупинятися не можна. Повинні продовжувати боротьбу". 

Нагадаємо, зірка "Людей Ікс" прокоментував звільнення Херсона від окупантів. Лієв Шрайбер не вперше висловлює свою позицію на підтримку України.

Вас також можуть зацікавити новини: