Відомий актор оголосив про розлучення  / фото інстаграм Саши Барона Коена

Британський комедійний актор Саша Барон Коен, який відомий за фільмами "Диктатор", "Борат", "Брати з Гримсбі" та іншими роботами, розлучається. Він разом зі своєю дружиною Айлою Фішер подали заяву на розірвання шлюбу після спільних 20 років. 

Виявилося, що це рішення вони прийняли ще минулого року. Проте не поспішали розповідати публіці. Але чоловік захотів бути відвертим з підписниками в Instagram та зізнався про зміни в особистому житті. 

"Після довгого тенісного матчу, який тривав понад двадцять років, ми нарешті кладемо наші ракетки. У 2023 році ми спільно подали заяву про розірвання шлюбу. Ми завжди надавали пріоритет нашій конфіденційності та тихо працювали над цією зміною. Ми завжди розділяємо відданість і любов до наших дітей. Ми щиро вдячні за те, що ви поважаєте бажання нашої родини щодо конфіденційності", - написав актор, опублікувавши спільне фото з екс-коханою. 

Відео дня
Скріншот сторіз актора 

Що стало причиною розірвання стосунків - пара не зазначила. 

До слова, Саша Барон Коен та Айла Фішер офіційно одружилися у 2010 році, але до цього довгий час зустрічалися. У них є троє спільних дітей: 16-річна донька Олівія, 13-річна донька Елул та 9-річний син Монтгомері Мозес Брайан Барон Коен. 

Нагадаємо, нещодавно акторка Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком після зради.

Вас також можуть зацікавити новини: