Крім двох будинків в Юрмалі, у Єфремова є розкішна квартира в центрі Москви і особняк в Підмосков'ї / фото УНІАН

Російський актор Михайло Єфремов, який зараз перебуває під домашнім арештом після смертельного ДТП у центрі Москви, вирішив продати свій будинок під Юрмалою (Латвія) за 50 мільйонів рублів.

Про це повідомляє видання "КП".

Читайте такожЗМІ повідомили про хронічний алкоголізм Єфремова, адвокат актора інформацію заперечує

Відео дня

Частину грошей Єфремов планує віддати сім'ї загиблого в аварії Сергія Захарова. На решту суми будуть жити дружина і діти Єфремова.

Таким чином Єфремов збирається забезпечити свою сім'ю на випадок, якщо його посадять у в'язницю.

За словами джерел, все майно Єфремова тягне не менше ніж на півмільярда рублів. Крім двох будинків в Юрмалі, у нього є розкішна квартира в центрі Москви і особняк в Підмосков'ї.

Як повідомляв УНІАН, увечері 8 червня автомобіль Михайла Єфремова виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з «Ладою». В результаті аварії водій «Лади» 57-річний кур'єр Сергій Захаров помер у лікарні.

У момент ДТП Михайло Єфремов був п'яний. У його крові були виявлені сліди наркотиків. За фактом ДТП порушено справу за ч. 4 ст. 264 КК РФ ("порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело до смерті людини з необережності"). 9 червня артист був відправлений під домашній арешт.