Миколі Баскову випала карта смерті, повідомила експерт / скріншот

Російський співак Микола Басков обрав нелегкий шлях, "вариться у тому соусі", який собі приготував сам, і вже не може врятуватися.

Відома ворожка і експерт Анжеліка (мати ведучого шоу Anton S Live на YouTube) зробила розклад карт таро і зазначила, що випала 21-а карта, пише dni.ru.

"...це кінець, це остання карта в аркані. Зворотної дороги немає", - зазначила вона.

Відео дня

За її словами, артист не захотів нести важку ношу і йде не тією дорогою.

"...Він розуміє, що не туди йде, але його... особистий достаток превалює. Він багато зробив для того, щоб мати те, що зараз має", - додала експерт.

Крім того, вона відповіла на питання, який стан Баскова сьогодні.

"...Карта смерті... він зараз той, ким не є. Все, у що він зараз перетрансформувався, це все одно дуже сумно. Те, що він проектує на екрані, це не зовсім весело те, що в душі", - підкреслила ворожка.

Микола Басков хворий - що необхідно знати

Співак сильно потовстішав - його обличчя стало округлим, і з'явився живіт. У мережі писали, що у Баскова є серйозна хвороба.

Пізніше з'явилася інформація, що артиста прооперували. Потім сам співак на премії "Золотий грамофон" розповів, що порвав сухожилля, переніс операцію і вже одужує.

Варто зазначити, що Басков підтримує путінську війну проти України. Співак навіть пожертвував на потреби окупантів кругленьку суму.

Вас також можуть зацікавити новини: