Артист навіть пожартував, пригадуючи минуле життя / скриншот

Український співак Віталій Козловський, який пішов захищати Україну, вже відправився на позиції. Нещодавно артист склав присягу, а нині він показався в окопі.

Так, Козловський розмістив у Stories нові фото. На першому співак показав, який вигляд мають його позиції. Він сфотографував бліндаж із середини. Артист навіть пожартував, пригадуючи минуле життя.

До мобілізації та повномасштабної війни РФ проти України Козловський часто гастролював. Між концертами він жив у готелях, а нині - перебуває в окопі.

Відео дня

"Усе по райдеру", - написав Козловський.

Козловський показав окоп, де він перебував / скриншот

На другому фото артист показав себе. Він лежав в окопі та зробив селфі. На обличчі співака можна помітити темну "пляму". Можливо, це бруд чи синець. Сам артист деталями своєї служби не поділився.

Мобілізований Козловський показався в окопі / скриншот

Віталій Козловський - останні новини

Декілька місяців тому Козловський отримав повістку. Він відправився на навчання, а після них склав присягу. Після цього він мав трошки вільного часу, проте нині вже відправився на позиції.

Нагадаємо, нещодавно Коля Сєрга, який також служить у ЗСУ, розповів про Козловського. Він зазначив, що мобілізований артист може побувати на передовій.

Проте куди саме відправлять Козловського - співак не знає. Також Сєрга зазначив, що нині бачить, як змінюється його колега. 

Вас також можуть зацікавити новини: