Полякова відпочиває на Мальдівах / instagram.com/polyakovamusic

Українська співачка Оля Полякова вирушила у відпустку на Мальдівські острови, звідки і публікує яскраві фотографії у своєму Instagram.

На останніх знімках зірка постала на тлі океану в чорно-коричневому роздільному купальнику. Також вона розпустила хвилясті мокрі локони і доповнила образ темними сонцезахисними окулярами.

Так, можна розглянути струнку фігуру Полякової. Співачка володіє сталевим пресом, оскільки регулярно займається спортом. Хоча дієтами вона, швидше за все, не захоплюється. У своїй книзі "неШкідливі поради дорослої дівчинки" Оля дала рекомендацію: "Насолоджуйся життям. Їж, що хочеш, пий, що хочеш, головне - будь щасливою".

Відео дня
Полякова відпочиває на Мальдівах / instagram.com/polyakovamusic

"Я обожнюю Мальдіви! Я закохалася в них, як тільки перший раз побачила. Це було 13 років тому, відтоді намагаюся хоча б раз на 2 роки побувати! Ні з чим не порівнянний океан, пісок, сонце і запаморочливий колір води! Я була в різних умовах на Мальдівах, і в суперлакшері, і в дуже простих. Класно скрізь, але в цьому році ми опинилися просто в казці", - написала співачка.

"Яка ж ви нереальна", "Богиня", "Супер", "Шикарний прес", "Красуня", "Вау, шикарна", "Ікона", - пишуть користувачі мережі.

Полякова відпочиває на Мальдівах / instagram.com/polyakovamusic

Раніше УНІАН повідомляв, що Оля Полякова з розмахом відпочиває на Мальдівах. Співачка показала не тільки свої розкішні апартаменти, але і власний пляж.

Вас також можуть зацікавити новини: