Нині в акаунті Мейхер залишилися лише одне відео та серія нових фото / скриншот

Співачка Надія Мейхер, якій нещодавно дорікнули через те, що вона нібито "втекла" до РФ, похизувалася новими фото та поділилася думками. При цьому зірка "підчистила" свій профіль. Вона видалила свої старі дописи.

Нині в акаунті Мейхер залишилися лише одне відео та серія нових фото. На них співачка показала струнке тіло. Вона позувала на узбережжі у сорочці, яка оголила її живіт, та у напівпрозорій спідниці. При цьому зірка стояла на високих підборах та спокусливо вигиналася.

Мейхер показала струнке тіло / скриншот

В описі до фото Мейхер залишила текст українською, англійською та італійською мовою. У ньому вона написала:

Відео дня

"Тільки любов з тобою. Уста шепочуть тільки твоє ім'я... Очі спрямовані в твою неосяжність".

При цьому співачка не пояснила, чому видалила усі свої старі дописи. Раніше вона ділилася особистими фото, писала про підтримку України та рекламувала свій бренд одягу. Нині в Instgaram Мейхер не залишилося нічого, що б мало політичний контекст.

Надія Мейхер "підчистила" соцмережі на тлі чуток про "втечу" до РФ / скриншот

Чи пов'язане це з тим, що нещодавно блогер Богдан Беспалов заявив, що Мейхер може перебувати у РФ, поки що невідомо. Мейхер ніяк не коментує чутки навколо себе та ігнорує питання від підписників, які часто залишають їх у коментарях.

Що відомо про Надію Мейхер - останні новини

На початку повномасштабної війни РФ проти України співачка засуджувала звірства окупантів та ділилася інформацією про евакуацію людей. Також Мейхер публікувала дописи українською. Втім, потім зірка "зникла" із соцмереж, а згодом почала розміщувати лише власні фото. При цьому артистка не повідомляла, де вона перебуває.

Відомо, що співачка з 2014 року перебуває у шлюбі з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим. У 2016 році він нібито переїхав до Мейхер у Київ. Проте де він нині - залишається загадкою. У червні цього року стало відомо, що Мейхер знаходилася у Венеції. Її місцеперебування розсекретила фотограф.

Вас також можуть зацікавити новини: