Дорофєєва похизувалася новим спокусливом образом / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Мегапопулярна українська співачка Надя Дорофєєва не припиняє дивувати своїх палких шанувальників новими піснями та образами. Цього разу виконавиця поділилася спокусливим "луком" з фотосесії для Vogue.

Знімком з фотосету поп-артистка поділилася на свої сторінці в Instagram. "Новий вимір, нові образи, нові сенси…" - підписала Додо спокусливий кадр.

На фотографії Дорофєєва постала у сексуальному образі, що оголює її живіт та відкриває прекрасну витончену фігуру. Для зйомки вона обрала кроп-топ, вишитий білими перлинами. У кадрі в неї розпущене хвилясте волосся та нюдовий "голий" макіяж.

Як мережа відреагувала на новий образ Дорофєєвої

Шанувальники в захваті від нового "луку" Наді, вони порівнюють її з Ланою Дель Рей та Дуа Ліпою. Фанати засипають її компліментами, захоплюючись її красою:

  • "Дуа Ліпа?"
  • "Надю, ти вау! Нереально красиві фото!"
  • "Неймовірні фото, така щира, жива, справжня Надя❤️"
  • "Лана Дель Рей?"
  • "Ви така сексі, нереально"
  • "Русалонька"
Мережа у захваті від того, який вигляд має Дорофєєва / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Хто така Надя Дорофєєва: чим вона відома, хіти співачки

Дорофєєва стала популярною як учасниця гурту "Время и Стекло". Найвідоміші пісні Наді та Позитива - "Имя 505", "Тролль", "На стиле", "Навернопотомучто".

У складі гурту "Время и Стекло" Додо багато разів ставала лауреаткою та номінанткою українських національних музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards.

19 листопада 2020 року екс-учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вирушила в сольне плавання під псевдонімом DOROFEEVA. 

Її найвідоміші треки - Gorit та дуетний з Артемом Пивоваровим під назвою "Думи".

Вас також можуть зацікавити новини: