Співачка Наташа Корольова мовчить про війну / фото instagram.com/koroleva

Співачка Наташа Корольова, яка народилася в Україні, але багато років тому поїхала жити і працювати в Росію, зараз мовчить про війну. Вона продовжує цинічно виступати в Кремлі і публікує щасливі фото в той час, коли РФ жорстоко бомбить мирні українські міста. Зараз Корольова поділилася черговим фото, яке розкритикували всі її підписники. 

На знімку видно, як артистку перекосило в області шиї. У коментарях користувачі припустили, що це може бути результатом або пластичних операцій, або екстреного схуднення, коли вага йде, а шкіра не встигає адаптуватися під нові форми. 

Наташа Корольова з сином / скріншот

До слова, на фото вона позує зі своїм єдиним сином Архипом. Той нещодавно заявив, що навесні планує виїхати вчитися за кордон. Скоріш за все, в США. Не виключено, що таким чином юнак намагається "відкосити" від військової служби, адже зараз він є студентом російського вузу, а значить не потрапляє під призов. А навесні він закінчує навчання і стає військовозобов'язаним. 

Відео дня

Позиція Наташі Корольової та її родини щодо війни в Україні

Сама артистка, яка народилася в Києві, мовчить про війну, а ось її чоловік Тарзан відкрито підтримує кровожерні дії Кремля. 

Єдине, що сказала нещодавно Наташа, так це те, що без проблем відпустить свого чоловіка-стриптизера на війну, якщо йому прийде повістка.

У ЗМІ пишуть, що мама Корольової Людмила Іванівна Поривай виступила проти війни, і через це перестала спілкуватися зі своїм зятем. Однак офіційного підтвердження не було.

Вас також можуть зацікавити новини: