Каменських порадила фанам насолоджуватися кожною хвилиною та цінувати особливі моменти / скріншот

Українська співачка Настя Каменських вразила фанів. Вона опублікувала нове селфі. На "чесному" фото співачка позувала без макіяжу.

Зірка щиро посміхалася на камеру та дивилася в об'єктив згори. Каменських показала, який вигляд має її волосся без укладання. Об'ємні кучері личать співачці.

В описі до фото співачка розповіла, що готується до вихідних. Вона порадила фанам насолоджуватися кожною хвилиною та цінувати особливі моменти.

Відео дня

"Вихідні - це чудова можливість відпочити від буденності та зробити те, що так давно планували, але не знаходили часу, прогулятися парком, насолодитися свіжим повітрям, зустрітися з друзями, почати читати улюблену книгу або спробувати щось нове та захопливе, що давно відкладали. Заплануйте для себе щось особливе і насолоджуйтесь кожною хвилиною, зараз це як ніколи важливо", - написала Каменських.

Настя Каменських показалася без макіяжу / скриншот

Реакція мережі

"Чесне" селфі співачки сподобалося фанам. Вони засипали співачку компліментами. Коментатори зазначають, що нині дійсно потрібно цінувати особливі моменти. Також вони написали:

  • "Така домашня. Обожнюю саме такі фото!"
  • "Ці кучері - це шось. Це просто вау"
  • "Яка красуня, неймовірна".

Нагадаємо, нещодавно Каменських здивувала фанів раптовими розмовами про дітей

Вас також можуть зацікавити новини: