Тіна Кароль, Віра Брежнєва / колаж з фото

Блогери Олександр Крупа і Тарас Тестер у своєму підкасті "Besida Project" назвали п'ять найкрасивіших жінок України. Серед них одна актриса і чотири співачки.

Так, на першому місці опинилася зірка серіалів "Кріпосна" і "Клятва лікаря", головна героїня першого сезону реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.ua

На друге місце блогери поставили солістку групи The Hardkiss Юлію Саніну, яка до того ж цього року стала тренером вокального шоу "Голос країни-13".

Юлія Саніна / instagram.com/the_hardkiss

Закриває трійку лідерів співачка Тіна Кароль. Варто відзначити, що Кароль неодноразово ставала найкращою співачкою, а також отримувала звання найкрасивішої жінки в рамках різних премій.

Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

Четверте місце в цьому рейтингу посіла Настя Каменських. Співачка прославилася не тільки в Україні, але і в Латинській Америці. На початку повномасштабного вторгнення вона засудила злочинний режим Кремля і почала виступати на благодійних концертах. Більш того, вона повністю відмовилася від своїх російськомовних пісень, як і Тіна Кароль.

Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Останнє п'яте місце посіла Віра Брежнєва. З початку великої війни вона виїхала з Росії до Польщі, де допомагала українським біженцям. Вона з перших днів підтримує Україну, незважаючи на те, що в одному з інтерв'ю говорила, що не є українською співачкою, хоч тут і народилася.

Віра Брежнєва / instagram.com/ververa

Нагадаємо, 11-річний син Ксенії Мішиної стрибнув з другого поверху.

Вас також можуть зацікавити новини: