Астаф'єва і Топольський відреагували на обстріл 31 жовтня / колаж

Вранці 31 жовтня окупанти здійснили чергову атаку на мирне населення та енергетичні об'єкти України. В результаті масованої атаки 13 осіб отримали різні травми. Розповідаємо, як на це відреагували українські знаменитості. 

Григорій Решетнік

Телеведучий шоу "Холостяк" і "Холостячка" написав у себе в профілі: "Господи, бережи Україну. Ми сильні і незалежні. Нас не зламати".

Реакція Решетніка / Скріншот

Алекс Топольський

Головний герой нового сезону романтичного шоу "Холостяк" показав карту "прильотів" і написав:

Відео дня

"Добрий" ранок від Росії. Чергове нагадування, що Росія – це сміття і тероризм. Численні об'єкти критичної інфраструктури були вражені ракетами".

Реакція Топольського / Скріншот

Alyona Alyona

Реперка, яка регулярно розповідає своїм підписникам правду про війну в Україні, закликала не залишати укриття, оскільки бомбардування можуть тривати і є пряма загроза мирному населенню. 

"Ранок починається з повітряних тривог і ракет. Росіяни знову влаштували масову атаку по всіх містах України. Моя країна і люди щодня знаходяться під загрозою. Бережіть себе і залишайтеся в укриттях", - написала артистка. 

Реакція Alyona Alyona / Скріншот

MamaRika

Зірка поділилася, що чула кілька вибухів. 

"Бахнуло так, що затремтіли вікна. Серце мало не вилетіло. Понеділок, Привіт", - написала у себе в профілі зірка. 

Реакція MamaRika / Скріншот

Даша Астаф'єва

Модель і співачка опублікувала у себе в профілі відео, де вона записує дубляж і написала: "Летять ракети. Ми робимо справу. А ви як були вср*ті, так і залишилися". 

Реакція Астаф'євої / Скріншот

Вова Остапчук

Телеведучий, який останніми днями перебуває на слуху через ймовірне розлучення зі своєю другою дружиною Христиною Горняк зазначив, що цього року в номінації "Переляк до смерті" перемагає ранкове сповіщення від ДСНС про ризик масованих ракетних ударів. 

Реакція Остапчука / Скріншот

Катерина Павлик (Репяхова) 

Дружина Віктора Павліка опублікувала скріншот сповіщень на телефоні з численними повітряними тривогами і написала: "Не доброго ранку". 

Реакція Репяхової / Скріншот

Нагадаємо, хореограф Женя Кот припустив, що Влад Яма міг покинути Україну незаконним шляхом.

Вас також можуть зацікавити новини: