Фото інстаграм фан-сторінки Тома Круза 

Американський актор Том Круз таки зустрічається з росіянкою Ельсіною Хайровою за словами їхніх друзів. Подейкують, що пара має стосунки останні кілька місяців, а Том регулярно залишається на ніч у розкішній квартирі дівчини. Про це повідомляє видання Daily Mail. 

Зараз закохані почали разом з'являтися на світських заходах. Наприклад, нещодавно вони стали гостями гала-вечері на підтримку лондонської благодійної організації Air Ambulance Charity в п'ятизірковому готелі Raffles. Цікаво, що спільні знайомі пари кажуть, що Том та Ельсіна поки не хочуть афішувати свої стосунки, але в них все добре. 

Нова дівчина Тома Круза / фото інстаграм Ельсіни Хайрової

"У колі Ельсіни добре відомо, що вони з Томом тепер разом. За останні кілька тижнів вони дуже зблизилися, але намагаються не фотографуватися разом, бо хочуть зберегти конфіденційність", - зазначили друзі закоханих. 

Відео дня

За чутками, голлівудський актор та росіянка могли познайомитися в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері. Тоді один із гостей сказав так:

"Вони були нерозлучні, точно пара. Здавалося, Том був одержимий нею".

Що відомо про нову кохану Тома Круза

36-річна Ельсіна Хайрова - донька російського депутата Ріната Хайрова. Раніше вона була дружиною російського мільйонера Дмитра Цвєткова. У 2022 році пара офіційно розлучилася, проте чоловік вже встиг відреагувати на нові стосунки колишньої так:

"Незалежно від того, з ким вона, з Томом Крузом чи з кимось ще, він має знати, що їй подобаються гарні речі і вона має смак до коштовних речей. Тому слід тримати очі і гаманець широко відкритими".

Нагадаємо, раніше Тома Круза підозрювали в романі з Шакірою. Однак ні актор, ні співачка не підтвердили свої стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: