Коментатори закликають його "повернути Ростов", "не вбивати" Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, а також "скласти зброю" / скріншоти

На тлі бунту Євгена Пригожина і початку громадянської війни в РФ мешканці країни-агресорки почали шукати винних. Вони вирішили звернутися до засновника "Вагнера", і вже спробували пошукати його сторінку в Instagram.

Однак росіяни епічно "промахнулися". Вони почали "атакувати" негативними коментарями не того Пригожина. Замість засновника "Вагнера" під удар потрапив російський продюсер Йосип Пригожин.

Коментатори закликають його "повернути Ростов", "не вбивати" Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, а також "скласти зброю" і  здаватися". Судячи з усього, вони всерйоз думали, що пишуть саме засновнику "Вагнера".

Відео дня

Незабаром це помітили в мережі. У коментарі прийшли і ті, хто почав жартувати на тлі раптової "атаки" на Пригожина-продюсера.

"Новий гімн країни: "Девочкой своею ты меня назови, а потом обними, а потом обмани. А маленькие часики смеются тик-так, ни о чем не жалей и люби просто так". Так радісно на душі за нашу першу леді", - жартують користувачі, цитуючи пісню дружини Йосипа Пригожина, путіністки Валерії.

Сам продюсер ніяк не реагує на хвилю хейту, яку адресували не йому. Ймовірно, він не наважується сперечатися з росіянами.

Що продюсер Пригожин говорить про війну

Російський продюсер і чоловік співачки Валерії підтримує путінський режим. Він не засудив війну в Україні. Його дружина виступає на пропагандистських концертах і закликає окупантів продовжувати воювати.

Влітку 2022 року Пригожин, якого називають "російським Шреком", критикував артистів, що засудили війну. Однак продюсера сильно обурило, коли його зятю дали повістку. Виявилося, Пригожин не хоче, щоб його дочка стала вдовою.

Вас також можуть зацікавити новини: