Зеленська розповіла, про те, чому президенту не потрібні її поради / фото instagram першої леді

Дружина президента України Володимира Зеленського розповіла, чи дає вона поради чоловіку. Перша леді зазначила, що їхня родина намагається не обговорювати політичні теми.

"Це зовсім неетично давати поради президенту. Я його дружина, а не політичний радник. Ми такі речі, чесно кажучи, в родині намагаємося не обговорювати. Ми можемо поговорити на будь-які теми. Але порад він у мене не питає. А навіть якщо я її дам, то не впевнена, що він її використає. У нас величезна прірва між експертністю моєю та його. Я навіть не думаю, що я якусь пораду можу йому дати", - пояснила Олена Зеленська в інтерв'ю BBC.

Втім, перша леді не заперечує, що іноді може давати чоловіку прості життєві поради. За словами Зеленської, нині вони йому не дуже потрібні, адже президент думає про війну, це для нього головна тема.

"Суто людські поради - авжеж. Як дружина чоловіку, якщо він питає, то я йому залюбки надаю. Але, я думаю, що вони не дуже йому потрібні, чесно кажучи, зараз. Він живе війною, боротьбою. Я не можу йому порадити нічого щодо постачання військової техніки, це зрозуміло. Чим йому ще допомогти? Ви бачите його інтерв'ю, йому потрібна зброя. Йому потрібно, щоб нас підсилювали", - розповіла перша леді.

Нагадаємо, раніше Зеленська відверто розповіла про життя своєї родини в умовах війни. Вона визнає, що її донька не може планувати майбутнє, а сину не вистачає батька.

Вас також можуть зацікавити новини: