Коли Полякова дійсно образила Кароль, вона це визнала та попросила вибачення/ скріншоти

Співачка Оля Полякова розповіла про свої стосунки з колегою Тіною Кароль. Ходило багато чуток, що між ними є суперечки та вони сварилися. Одного разу між ними навіть виник публічний скандал.

В інтерв'ю Раміні Есхакзай Полякова розповіла, чи є між нею та Кароль конкуренція. За словами співачки, місця у шоу-бізнесі вистачить усім:

Ти знаєш, Україна така велика країна, це 40 з чимось мільйонів людей. І дві співачки це дуже мало для такого великого шоу-бізнесу. Тому я думаю, що нам вистачить тронів, їх можна поставити штук 10 і все одно їх буде ще й мало, тому що великий шоу-бізнес повинен бути нас... Нам тільки треба одне, щоб в людей були кошти ходити на концерти, а вже титули ми поділимо.

Відео дня

Також співачка наголосила, що деякі скандали перебільшуються. Вони "висмоктані з пальця". Проте коли Полякова дійсно образила Кароль, вона це визнала та попросила вибачення.

"Зараз це взагалі смішно. Якщо в нас і були скандали, то вони трошки були висмоктані з пальця і такі трошечки придумані, якщо чесно. Ну було в мене з тією ж Тіною. Я там щось п*зданула, якщо чесно... Я не це мала на увазі, але це так зробили, трошки мене підставили. Коли я не права, я завжди вибачаюся. Я вибачилася в той же день, коли вийшов цей сюжет, а потім ми вже помирилися", - розповіла співачка.

Окрім цього, Полякова визнає, що більшість скандалів вигадуються "для розваги". Насправді ж вона та Кароль не конкурують, адже в них різна аудиторія. 

Нагадаємо, раніше Полякова розповіла, як вмовляла маму виїхати з Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: