Фото інтстаграм Бена Аффлека 

Відома співачка та акторка Дженніфер Лопес зізналася, що ревнує свого коханого Бена Аффлека. Про це пише видання Daily Mail.

Під час виступу на шоу "Today with Hoda & Jenna" 54-річна зірка грала в гру "Це я... зараз... або потім?", де потрібно відповідати на питання, показуючи таблички з написами "Зараз" або "Тоді". Лопес поставили запитання про ревнощі, на що вона одразу підняла табличку "Зараз". Вона відповіла, що їй не подобається, коли інші жінки дозволяють собі фліртувати з її чоловіком.

"Насамперед, я коханка, а не боєць, але я порекомендую їм відійти подалі і зроблю це в дуже елегантний і жіночний спосіб", - сказала Лопес. 

Відео дня

Вона також додала, що поки так не робила, але налаштована рішуче. 

Зараз Джей Ло змінила і свою тактику поведінки у стосунках. Наприклад, їй вже неважливо, аби останнє слово в конфлікті з коханим залишалося за нею. Вона стала більш спокійною, якщо їй не дають приводів для ревнощів.  

Що відомо про стосунки Джей Ло та Бена Аффлека

Більше 18 років тому Дженніфер та Бен мали романтичні стосунки. Потім вони навіть заручилися, але згодом вирішили розійтися різними шляхами. У кожного були нові обранці, але у 2022 році співачка та актор неочікувано для всіх знову зійшлися. 

Влітку 2023 року Джей Ло та Бен Аффлек таємно одружилися. Згодом були чутки, що у їхній парі пробігла чорна кішка і вони думають про розлучення. Проте ця інформація не підтвердилася.

Нагадаємо, минулого року Джей Ло влаштувала скандал з Аффлеком на очах у фанатів. 

Вас також можуть зацікавити новини: