Євгенія Емеральд показала чоловіка / фото instagram.com/emerald.evgeniya

Українська військовослужбовиця Євгенія Емеральд зараз на останньому місяці вагітності. Вона активно веде свій Instagram-блог, розповідаючи про себе і своє життя. Зараз жінка повідомила, що її чоловік-військовий Євген Стіпанюк взяв відпустку на кілька днів, адже він хоче бути поруч з дружиною під час пологів.

"У мене чоловік офіційно в сімейній відпустці. Приїхав, щоб сміття винести, допомогти в домашніх справах. Нехай не розслабляється", - жартома сказала Емеральд. 

Нещодавно на кілька днів вона зникла з соцмереж, тому підписники подумали, що вона вже народила. Однак Євгенія спростувала ці чутки, але уточнила, що день пологів все ближче і ближче.

Відео дня
Емеральд показала чоловіка-військового / скріншот

Хто така Євгенія Емеральд

Євгенія Емеральд - українська захисниця і снайперка, відома під псевдонімом "Жанна д'Арк". Після початку повномасштабного вторгнення вона закрила свій ювелірний бізнес і вирушила на фронт, де познайомилася з майбутнім чоловіком Євгеном Стіпанюком. 

В кінці літа минулого року Євгенія дізналася, що чекає на дитину. Восени вона вийшла заміж і через свій стан була змушена покинути позиції.

Також УНІАН писав, що Євгенія Емеральд вперше показала маму.

Вас також можуть зацікавити новини: