Одні називали Лорак "продажною", інші зазначали, що про неї вже навіть не слід говорити / скриншот

Опальна співачка Ані Лорак, яка вирішила підзаробити після того, як її концерти почали скасовувати у РФ, вийшла на сцену у Туреччині. Виступ зрадниці обурив українців, адже вони усіма силами бунтували проти нього.

Попри це співачка усе ж знайшла можливість вийти на сцену. Вона вже похвалилася виступом у Туреччині, але завбачливо закрила коментарі. Лорак регулярно критикують у мережі, а тому вона не дозволяє користувачам щось писати під її фото та відео.

Втім, співачку усе одно розкритикували. У мережі, зокрема на сторінці УНІАН "Зірки" у Facebook, коментатори буквально "розпекли" зрадницю. Одні називали Лорак "продажною", інші зазначали, що про неї вже навіть не слід говорити. Коментатори писали:

Відео дня
  • "Українці, рідненькі, ну ми ж давно вже знаємо, що то л*йно (зрадниця). Ну нехай собі волає десь за кордоном. Ми ж розуміємо, що це кінець кар'єри! Так нехай ганьбиться до кінця! А Україні - слава!"
  • "Фу, гидота"
  • "Продажна гнида"
  • "От скотиняка"
  • "Гроші не пахнуть".

Лорак виступила у Туреччині: що відомо

Нещодавно консул України в Анталії Олександр Воронов повідомив про скасування концерту Лорак у готелі Nirvana. Проти концерту співачки активно бунтували українці.

Втім, згодом стало відомо, що зрадниця усе ж дала концерт у Туреччині. Лорак похвалилася виступом, проте в іншому готелі.

Вас також можуть зацікавити новини: