Провину репер не визнав / instagram.com/morgen_shtern

Правоохоронці у Набережних Челнах в Росії відкрили адмінсправу проти скандального репера Алішера Моргенштерна за пропаганду наркотиків у трьох кліпах.

Про це повідомляє пропагандистське ТАСС.

Російські слідчі проводять адмінрозслідування за фактом пропаганди і незаконної реклами наркотичних засобів, психотропних речовин чи їхніх прекурсорів, рослин, у складі яких є наркотичні засоби тощо.

Читайте такожРепер Потап несподівано висловився про Зеленського: що він сказав

Правоохоронці встановили, що по краях татуювання на грудях Моргенштерна зображена рослина, схожа на коноплю, розповів співрозмовник агентства.

Провину репер не визнав.

Крім цього, до розслідування залучили московських фахівців, які виявили у кліпах виконавця "чисельні сцени, котрі формують у глядача асоціативні зв’язки між допустимістю незаконного споживання продуктів рослини коноплі і досягненням успіху, лояльне ставлення до незаконного вживання наркотичних засобів".

Йдеться про кліпи "Новая волна", "El problema" та "Yung Hefner".

Адвокат репера підтвердив у коментарі ЗМІ, що поліція Набережних Челнів винесла постанову про притягнення Моргенштерна до адмінвідповідальності.

Що каже Моргенштерн

Тим часом російський репер вже встиг відреагувати на нову відкриту проти нього справу в Instagram.

"Мій день розпочався прекрасно – з нової справи про пропаганду наркотиків. Ні, у піснях вони нічого не знайшли. Вони знайшли пропаганду наркотиків у моїх татуюваннях, б***…. Цьому татуюванню – 5 років. Це я 5 років через усі кордони возив наркотики", - висміяв російських слідчих Моргенштерн.

Це не перша справа проти Моргенштерна в Росії. Раніше схожу постанову проти репера винесли у Москві.

Вас також можуть зацікавити новини: