Фото інстаграм Наталі Холоденко

Психологиня Наталя Холоденко на початку повномасштабного вторгнення разом з сином Ларіоном та донькою Вів’єн виїхала за кордон та зараз перебуває в Монако. Проте нещодавно вона вирішила прокоментувати слова співачки Анни Трінчер, яка сказала, що за кордоном українці нібито легітимізують росіян та спілкуються мовою окупанта. 

Холоденко наголосила, що не варто розділяти українців на поганих чи хороших.

"Я не розділяю ніяких українців ні на які категорії, якщо вони за Україну. Навіть якщо російськомовні, хоча мені не дуже приємно, що за кордоном дуже багато українців говорять російською мовою, і їхні діти не вчать українську. Мені це прикро, але якщо вони за Україну, за її територіальну цілісність і якось допомагають, то вони всі мені гарні люди. Живуть вони за кордоном, живуть вони в Україні, так вони мислять, чи не так", - прокоментувала Наталя.

Відео дня
Скріншот сторіз Наталі Холоденко 

А далі додала, що найголовніше - це об'єднатися, а не шукати винних. 

"Якщо вони не здають точки і не сприяють нашому ворогу – все інше добре, будемо якось миритися і знайдем спільну мову. Не треба розділятися, а треба об’єднуватися навколо простої ідеї – навколо прав людини. Це найбільша цінність, за яку ми боремося, за свободу", - сказала Холоденко. 

Нагадаємо, нещодавно співачка Ірина Федишин шокувала поведінкою українців за кордоном. 

Вас також можуть зацікавити новини: