Фото інстаграм Анни Трінчер 

Співачка та блогерка Анна Трінчер нещодавно повернулася з відпочинку на Балі. Окрім нових сил та енергії після перерви в роботі, вона отримала і негативні емоцій, адже обурена поведінкою деяких українців, які не говорять реальних речей про війну в Україні. 

На своїй сторінці в Instagram співачка спершу опублікувала розмову з одним росіянином, яка відбулася на відпочинку. 

На відео видно, що поки дівчина їла в кафе, до неї підійшов кухар, який говорив російською. Він каже, що Анна допомогла йому зрозуміти, який справжній настрій панує в Україні зараз, адже ті українці, які знаходяться на Балі, цього не розповідають. 

Трінчер відповіла на його слова так: 

"Бо вони не в контексті, вони не бачать смертей, вони не збирають хлопцям на машини, вони не ховають своїх братів на руках, яких вбивають".

В кінці вони побажали одне одному всього найкращого. Трінчер написала, що це була єдина розмова з представником країни-агресорки. 

Проте згодом у сторіз співачка висловила свої невтішні спостереження.

"Українці за кордоном легітимізують росіян. Вони з ними спілкуються, допомагають, товаришують, працюють, сплять, будують стосунки і потім, повертаючись додому, отримують в свої домівки російські ракети", - сказала Трінчер. 

Скріншот сторіз Анни Трінчер

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер закликала говорити українців державною мовою за кордоном, аби ніхто не міг сплутати з росіянами.

Вас також можуть зацікавити новини: