Пугачова готується переїжджати / скріншот

Російська співачка Алла Пугачова збирається переїхати до Лондона після новорічних свят. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на "приятеля зірки".

"Поїздка в Лондон дійсно відбулася. Але там Пугачова займалася не вечірками, а підбором особняка, куди планує перевезти свою сім'ю після новорічних свят", - заявило джерело.

За його словами, Пугачова з Галкіним хочуть, щоб їхні діти - Ліза і Гаррі - вчилися в Лондоні, з цією країною у сім'ї багато чого пов'язано - там навчався і багато років живе молодший син Крістіни Орбакайте Дені Байсаров. У Лондоні ж Орбакайте народжувала свого старшого сина Микиту Преснякова.

Відео дня

Нагадаємо, раніше чоловік артистки, шоумен Максим Галкін повідомляв у соціальних мережах, що в кінці листопада Пугачова буде в Лондоні. Нібито там відбудеться "вечірка з подружками".

Пугачова виїхала з РФ - причина

Нагадаємо, раніше давня подруга і кравчиня Пугачової Любов Аксьонова заявила, що співачка виїхала з Росії заради турботи про дітей.

Багато хто вважає, що артистка покинула РФ через чоловіка, шоумена Максима Галкіна, якого визнали іноагентом, але це не так, за словами Аксьонової.

Вас також можуть зацікавити новини: