'Я вільна': Пугачова записала відеопослання після від'їзду з Росії

Співачка Алла Пугачова, яка виїхала з Росії, за кордоном записала звернення, в якому запевнила всіх своїх ненависників, що вона - щаслива й вільна людина.

Цікаво, що відповідне відео з'явилося не на сторінці виконавиці в Instagram, а на її фан-сторінках.

У кадрі Примадонна показалася в жовтому кожушку, на її шиї - масивне кольє, волосся зібране у високий хвіст, на обличчі - макіяж з акцентом на очі.  

Алла Борисівна пояснила всім злостивцям, що таке щастя: бути вільною і в оточенні людей, які тебе розуміють:

"У моєму розумінні щастя — це те, що я зараз відчуваю. Я вільна, я із сім'єю разом. Новий рік зустрічаю в колі людей, які мене розуміють, які мають совість, честь, гідність".

За інформацією видання StarHit, Пугачова за кордоном приймала привітання з Різдвом і Новим роком. У відповідь на теплі побажання артистка зробила всім близьким розсилку — вони отримали згадане вище відеопослання із заголовком "Спасибог" (правопис збережено, - УНІАН.). І хтось його "злив" у мережу.

Пугачова залишила Росію

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Пугачова разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми поїхала до Ізраїлю. Артистка навіть отримала паспорт цієї країни.

У Росії й Галкін, і Пугачова стали небажаними артистами, адже вони висловлюються на підтримку України та відкрито засуджують поплічників кремлівського режиму. Максима взагалі "вижили" з ТБ-простору Росії, розірвавши з ним всі контракти. Також його визнали "іноагентом".

Алла Борисівна довго не реагувала на критику її персони співгромадянами, проте вона все ж наважилася розповісти, як переживає масове цькування. "Дивлюся на небо і кажу: "Господи! Прости цих жалюгідних продажних тв*рюк, лицемірів і брехунів, бо не відають вони що творять". Ось і все", - написала Примадонна.

Вас також можуть зацікавити новини: