Путініст Микита Джигурда приїхав в окупований Донецьк / скріншот instagram.com

На тимчасово окуповані території Донецької області приїхав одіозний путініст Микита Джигурда. Свій візит він прокоментував як "потребу підтримати хлопців". 

Як стало відомо з Instagram-профілю Джигурди, він побував прямо на позиціях російських загарбників, а також зробив фото під час пострілу з озброєння. 

З'явився Джигурда на тимчасово окупованій українській території у військовій формі окупантів. Його дружина Марина Анісіна поділилася фотографіями артиста у своєму блозі, і заявила, що вона пишається його вчинком.

Відео дня
Джигурда / скріншот

Артисти-путіністи, які бувають на тимчасово окупованих територіях України

Російські зірки, які підтримують кривавий кремлівський режим, час від часу відвідують захоплені території. Так, частим гостем на Донбасі є путіністка Юлія Чичеріна. У 2022 році, вже після початку повномасштабного вторгнення, Чичеріна навіть зірвала український прапор з будівлі мерії в окупованому Енергодарі.

Зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін теж час від часу відвідує окупантів. Безпосередньо на захоплених територіях він буває рідко, але регулярно відвідує прифронтові підрозділи з боку РФ. 

Пропагандист Борис Корчевніков, який до повномасштабної війни незаконно відвідував анексований Крим, теж бував у захоплених Росією українських містах. Після одного з візитів в Донецьку область він заявив, що там "особлива російська атмосфера".

Нагадаємо, легенда "Кривого дзеркала" підтримав окупантів і зібрався на Донбас.

Вас також можуть зацікавити новини: