Таїсія Повалій таємно вивезла з України свою маму / Фото-instagram

Путинистка і зрадниця України Таїсія Повалій таємно вивезла з країни свою маму. Тепер Ніна Данилівна Гирявець живе в Москві, пишуть росЗМІ. Відомо, що жінка не хотіла залишати свою батьківщину, але зіркова дочка наполягла. 

"Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Нехай мене тут вбивають", - щоразу говорила мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку і 30 квітня минулого року, проробивши на машині шлях в дві тисячі кілометрів з Києва через Західну Україну, Польщу і Білорусь, приїхала в Москву", - сказала Таїсія Повалій. 

Артистка-зрадниця зізналася, що про переїзд своєї мами нікому не говорила. Через те, що їздила в Брест зустрічати її, пропустила ювілей Філіпа Кіркорова, про що дуже шкодує. Однак навіть Кіркорову вона не повідомила реальну причину своєї відсутності на святі. 

Відео дня

"Саме тому в тому році мене не було на ювілеї Філіпа Кіркорова. Я навіть не могла сказати йому, що їду зустрічати в Брест маму. До речі, мама до цього ніколи в житті в Москві не була", - резюмувала Повалій. 

Що Таїсія Повалій говорить про війну в Україні

Ще з 2014 року артистка активно виступала на території країни-агресора, ігноруючи окупацію Криму, а також Донецької та Луганської областей.

Після початку повномасштабної війни вона продовжила свою діяльність на території РФ, і навіть цинічно співала українською мовою у той час, поки Росія обстрілювала мирні українські міста і вбивала людей.

Вас також можуть зацікавити новини: