Росіяни вимагають покарати путініста Кіркорова за занадто пікантні танці з чоловіком / Фото: УНІАН

Росіяни звинуватили Філіпа Кіркорова в пропаганді ЛГБТ. Скандал розгорівся після того, як в мережу злили фрагмент з репетиції концерту, де артист закинув ногу на артиста свого балету. Деяким це не сподобалося - в такому "надмірно пікантному русі" побачили пропаганду сексуалізму. 

РосЗМІ пишуть, що юрист Максим Суров звернувся в Генеральну прокуратуру і Роскомнадзор з проханням перевірити концертну програму Філіпа Кіркорова на предмет пропаганди ЛГБТ.

"Кіркоров є кумиром для багатьох людей - від малого до великого. І деякі вважають, що це нормально. Тому тут треба перевіряти все від і до", - сказано в пояснювальній записці до заяви.

Відзначимо, що це вже не перший концерт Філіпа Кіркорова до дня народження, який закінчується гучним скандалом і залученням правоохоронних органів. Так, у 2022 році він влаштував танці на поваленому хресті. Росіянам не сподобалися такі декорації на сцені. На путініста написали заяву зі звинуваченням в ображанні почуттів вірян.

Після хвилі збурень Кіркоров вибачився перед публікою, прикриваючись тим, що він батько двох дітей, тому він і подумати не міг про те, щоб когось ображати.

"Я не міг навіть припустити, що когось зачеплю і вже тим більше свідомо не планував образити чиїхось почуттів своїм номером "Марія Магдалена", який увійшов до програми мого ювілею в Кремлівському палаці і концертному залі "Жовтневий". Я рідко говорю про це, але ця пісня присвячена моїй мамі. День її відходу з життя по трагічній випадковості збігається з моїм днем народження. Тому цю пісню було важливо включити в програму, важливо для мене і для моєї сім'ї, мого батька і моїх дітей", - написав Кіркоров. 

Нагадаємо, Кіркоров ошелешив величезними імплантами в "п'ятій точці".

Вас також можуть зацікавити новини: