Путініст Кіркоров вибачився за номер з хрестом / Фото - instagram.com/fkirkorov

Філіп Кіркоров, який отримав хвилю хейту через те, що танцював на конструкції у вигляді хреста на своєму ювілейному концерті, вибачився перед аудиторією. Пояснення він опублікував на своїй сторінці в Instagram. 

Артист-путініст у своїх вибаченнях намагався виправдати свій вчинок пам'яттю про маму. 

"Я не міг навіть припустити, що когось зачепив би, і вже тим більше свідомо не планував образити чиїхось почуттів своїм номером "Марія Магдалена", який увійшов до програми мого ювілею в Кремлівському палаці і концертному залі "Жовтневий". Я рідко говорю про це, але ця пісня присвячена моїй мамі. День її відходу з життя по трагічній випадковості збігається з моїм днем народження. Тому цю пісню було важливо включити в програму, важливо для мене і для моєї сім'ї, мого батька і моїх дітей", - написав Кіркоров. 

Артист сказав, що нібито не вкладав в режисуру номера ніякого злого умислу, адже він сам є вірянином, тому для нього "вкрай важливі і шановані релігійні святині". 

"Тому, якщо я зачепив чиїсь почуття, приношу свої щирі вибачення!",- резюмував Кіркоров. 

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація про те, що Кіркорова викличуть на допит до Генпрокуратури після скандального танцю на хресті. За даними росЗМІ, на нього нібито написав заяву священнослужитель. 

Вас також можуть зацікавити новини: