Росіянка Анна Ліннікова потрапила у скандал через участь у конкурсі "Міс Всесвіт 2022" / Фото - instagram.com

14 січня в Новому Орлеані відбувся фінал найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Всесвіт". Ще задовго до фіналу в мережі обурилися через те, що до участі допустили росіянку Анну Ліннікову. 

Українці висміяли її вбрання на дефіле. Світова публіка помітила, що навіть на конкурсі краси Росія демонструє свої імперські амбіції - це помітили по вбранню Ліннікової

Цього ж дня Росія масовано обстріляла Україну ракетами. У Дніпрі "приліт" був у житловий будинок. На даний момент відомо про 21 загиблого, всього постраждалих - кілька десятків. У зв'язку з цим Анні Лінніковій почали писати негативні коментарі в соцмережах. 

Коментарі під постом Росіянки / скріншот
Коментарі під постом Росіянки / скріншот

Реакція соцмереж

  • "Сукня кольору крові! Показує всю сутність Росії. Окупанти! І немає сорому ні найменшого?"
  • "Сподіваєтеся в конкурсі виграти набір унітазів?"
  • "Американці, ви можете не дорахуватися унітазів і пральних машин! Будьте уважні, і не залишайте ці речі без нагляду!"
  • "Приїжджайте в Маріуполь, Бучу, Херсон!"
  • "Бажаю пережити весь той жах, який пережили люди в дев'ятиповерховому будинку Дніпра і переживають кожен день люди, що живуть на сході України"
  • "А як так вийшло, що поїхала в загниваючу Америку? Там же немає ні газу, ні їжі, ні тепла? Чи Росія вже не воює з НАТО?"

Хто переміг у конкурсі "Міс Всесвіт 2022"

Перше місце посіла представниця США Р'бонні Габріель. Першою віце-міс стала представниця Венесуели, другою — Домініканської Республіки. Україну на Міс Всесвіт представляла 28-річна Вікторія Апанасенко з Чернігова. Дівчина не потрапила в топ-16. 

Вас також можуть зацікавити новини: