Роман Костомаров / Фото - instagram

Російський фігурист Роман Костомаров, який перебуває в лікарні вже понад місяць, згасає на очах. Тільки недавно публіка була шокована тим, що лікарі ампутували йому стопи, як з'явилися нові подробиці його стану - через агресивний розвиток гангрени Костомарову ампутували кілька пальців на обох руках. 

У мережі почали поширювати інформацію про те, що фігуристу нібито видалили обидві кисті рук, проте Telegram-канал Mash, посилаючись на джерела, наближені до Костомарова, спростував дану інформацію. 

Що з Романом Костомаровим зараз

10 січня його забрали в лікарню через запалення легенів. Повідомляється, що важка форма недуги стала прогресувати у Романа після купання в ополонці. Потім лікарі діагностували гангрену. 

Відео дня

На даний момент відомо, що Костомаров практично не говорить, не завжди знаходиться в свідомості, поруч з ним чергують близькі. Лікарі не беруться робити ніяких прогнозів, оскільки стан фігуриста залишається важким і за весь місяць позитивна динаміка не простежувалася. 

Позиція Костомарова щодо війни в Україні

Спортсмен відкрито підтримав криваву війну, розв'язану Володимиром Путіним. Він неодноразово висловлював свою симпатію до кремлівського лідера. 

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Костомаров висловлювався на підтримку російської армії, яка нещадно вбиває мирних українців.

Вас також можуть зацікавити новини: