Роман Костомаров знаходиться в реанімації / Фото-instagram

Російському фігуристу Роману Костомарову стає гірше. Його госпіталізували у важкому стані ще місяць тому. Тоді знаменитості діагностували запалення легенів після купання в ополонці. 

За цей місяць Роман з фігуриста в спортивній формі перетворився на ледь живого - його "поїдає" гангрена. Лікарі вже ампутували Костомарову стопи. Він не пересувається сам, не завжди при свідомості, а зараз росЗМІ повідомили, що він перестав розмовляти. 

Поруч з Романом Костомаровим перебувають його близькі. Лікарі не беруться робити які-небудь прогнози, тому що з кожним днем путіністу стає тільки гірше. 

Відео дня

"У свідомість приводять його періодично, зараз все більше і більше. Лікар ЛФК з ним займається. Толком говорити не може. Губами ворушить і намагається вставати, перевертається трошки" - сказав у коментарі пресі колега Костомарова, ковзаняр Іван Скобрев. 

Позиція Костомарова щодо війни в Україні

На тлі проблем зі здоров'ям фігуриста йому активно пригадують його політичну позицію. Так, спортсмен відкрито підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну, а також неодноразово позитивно відгукувався про кремлівського диктатора Путіна і його кровожерливий режим. 

Нагадаємо, хворий путініст Міхалков вразив зовнішнім виглядом після реанімації. 

Вас також можуть зацікавити новини: