Їх цікавить навіть те, де саме навчаються діти Пугачової / фото-скріншот instagram

Співачка Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін не змогли сховатися від росіян навіть в Ізраїлі. Як виявилося, за дітьми Примадонни влаштували "полювання". Росіяни, які теж живуть в Ізраїлі, постійно намагаються дізнатися побільше деталей про життя співачки.

Їх цікавить навіть те, де саме навчаються діти Пугачової - третьокласники Ліза і Гаррі. Росіяни, які живуть в Ізраїлі, створюють закриті чати, де намагаються встановити будь-яку інформацію про спадкоємців Примадонни.

Так, "російські матусі", які переїхали в Тель-Авів та інші ізраїльські міста, вже навіть з'ясували, що діти Пугачової точно не ходять в школу при російському посольстві. Крім цього, в росЗМІ з'явилася інформація про те, що росіянки "вирахували", куди Примадонна і Галкін водять Лізу і Гаррі.

Відео дня

"Діти Пугачової навчаються в одній з найпрестижніших і дорогих приватних шкіл Ізраїлю. Вона знаходиться хоч і в іншому місті, але всього за 20 хвилин їзди від будинку Пугачової. Це американська інтернаціональна школа, після закінчення якої діти отримують диплом, що дозволяє вступати до вищих навчальних закладів США і Європи. Навчання в школі проходить англійською мовою, з вивченням івриту", - діляться результатами "полювання" на дітей Пугачової росЗМІ.

Також "детективи" встановили, що за навчання дітей у цій школі потрібно платити чимало грошей. За даними росіян, Пугачова і Галкін нібито віддають по 96 тисяч шекелів (приблизно мільйон гривень) за рік навчання для кожної дитини.

Однак для чого росіянам знати такі подробиці про Примадонну - не повідомляється. Навряд чи цей інтерес можна назвати здоровим, а тому зовсім не дивно, що Пугачова і Галкін рідко розповідають про своє життя. Настирливі фанати явно заважають зірковій парі спокійно жити.

Нагадаємо, раніше розкрилася таємна розмова Пугачової з Путіним. Як виявилося, Примадонна особисто спілкувалася з кривавим диктатором.

Вас також можуть зацікавити новини: